O le a le lelei ma le le lelei o le silicon carbide pe a faatusatusa i le silicon nitride, alumini oxide ma le zirconia?

Le fa'aletonu sili ocarbide silikonie faigata lava ona fa'asinter!
Silicon nitride e sili atu le taugata!

O le suiga o vaega ma le malosi o le zirconia e le mautu ma o nisi taimi e aoga. O le taimi lava e foia ai lenei faafitauli, e le gata i le zirconia, o le fanua sima atoa e mafai ona i ai se faʻalavelave! .

O le alumina e sili atu ona taatele ma taugofie, ma e lelei le teteʻeina o le vevela.
O le Zirconia e sili atu ona lelei le ofuina nai lo le alumina ma le maualuga o le vevela, ae o lona teteʻe vevela e sili atu le leaga nai lo le alumina.
Silicon nitride o loʻo i ai mea lelei faʻapitoa e pei o le teteʻe o le ofuina ma le teteʻe o le vevela, ae o le faʻaogaina o le vevela e maualalo ifo nai lo le isi lua. Le sili ona taugata.
Alumina ceramics o mea muamua ia faʻaaogaina keramika. Tau taugofie, mautu le faatinoga ma oloa eseese. O le maketi e mautinoa lava le sili ona tele ma sili ona tele alumina, aisea? Faatusatusa le lua mulimuli ma o le ae malamalama.

E masani lava ona faʻatusatusa i tulaga o le faʻatinoga ma le tau. Ona taugofie lea mai se vaaiga maketi.
E tusa ai ma le tau, o le alumina e sili ona taugofie, ma o le faʻagasologa o mea e gaosia ai le paʻu e matua matua lava. O le lua mulimuli e i ai tulaga le lelei i lenei tulaga, o se tasi foi lea o faʻamaʻi e faʻatapulaaina ai le atinaʻeina o le lua mulimuli.
I tulaga o le faʻatinoga, o mea faʻainisinia e pei o le malosi ma le malosi o le silicon nitride ma le zirconia e sili atu le lelei nai lo le alumina. E foliga mai e talafeagai le faʻatinoga o tau, ae o le mea moni e tele faʻafitauli.
Mai le vaʻaiga o le zirconia, e maualuga lona malosi ona o le i ai o faʻamautu, ae o lona malosi maualuga o le taimi-maaleale. Mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa ona tuʻu le masini zirconia i luga o le ea mo se vaitaimi, o le a leiloa le mautu ma faʻatinoga o le a Pa'ū Tele pe oʻo lava i le taʻe! !! !! E le gata i lea, e leai se vaega metastable i le maualuga o le vevela, o lea e leai se malosi maualuga. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le maualuga o le vevela ma le vevela o le potu e mafai ona faʻatapulaʻaina le atinaʻeina o le zirconia. E tatau ona fai mai o le pito sili ona laʻititi o maketi e tolu.
I le tautala e uiga i le silicon nitride, sa avea foi o se sima lauiloa i le luasefulu tausaga talu ai, ae o lona faagasologa o sauniuniga o oloa e sili atu ona faigata nai lo le alumina, lea e sili atu le lelei nai lo le zirconia, ae e le o lelei lava e pei o le alumina.


Taimi meli: Tes-26-2019
WhatsApp Online Chat!