Le Fegalegaleaiga o Masini Ceramics i le Alamanuia o Aso nei

I aso nei ua televave atina'e fanua tau alamanuia, o le faaaogaina okeramika maualulugapei o lesilicon carbide ceramicso lo'o fa'ateleina pea. O nei mea e le o ni u'amea, e aofia ai le silicon nitride ceramics, alumina ceramics ma isi suiga faʻapitoa, o loʻo faʻafouina fanua eseese ma o latou mea sili ona maualuga ma faʻaoga eseese.

O se tasi o vaega taua o lo'o i ai le tele o a'afiaga o sima fa'alumaina i totonu o faletaele maina koale ma pisinisi felauaiga. Faatasi ai ma i latou, o le afā faʻapipiʻi ma le paipa o loʻo faia i alumina ceramics ma silicon carbide ceramics, lea e faʻaleleia lelei ai le ola faʻafefe o meafaigaluega. O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le umi o le masini, ae fesoasoani foi i le faʻaleleia atili o le faʻatinoga ma sefe tau.

E le gata i lea, o le faʻaogaina o keramika faʻapitoa e faʻalautele atu i faʻaoga saʻo i le tele o alamanuia. Silicon nitride ceramic ma zirconia ceramic saʻo vaega o loʻo faʻaaogaina lautele ona o la latou gaioiga sili ona lelei i siosiomaga faigata. O lona ma'a'a fa'apitoa, fa'amautu fa'amama ma le fa'a'ele'ele e mafai ai ona fa'aoga lelei i vaega taua e taua tele ai le fa'amaoni ma le sa'o.

I le vaega o gaosiga, o le faʻaaogaina o sima faʻapitoa e tatalaina ai avanoa fou mo le faʻaleleia atili o le lelei o oloa ma le faʻatinoga. Silicon carbide ceramics, aemaise lava, o loʻo faʻaaogaina lautele ona o lo latou faʻaleleia lelei o le vevela ma le teteʻe o le vevela. O le mea lea e taua tele ai i latou i talosaga e pei o le gaosiga o le vevela maualuga, lea e mafai ai ona le mautu mea masani i lalo o tulaga ogaoga.

E le gata i lea, o le aerospace ma fale taʻavale e faʻamanuiaina foʻi mai sima maualuga. Silicon nitride ceramics e ofoina atu le malosi maualuga ma le tetee atu i le te'i vevela ma e masani ona faʻaaogaina i vaega afi, faiga faʻasolosolo faʻasolosolo ma tekinolosi faʻagata. E le gata ina fa'amamafaina le fetuutuuna'i o sima fa'asili, ae fa'apea fo'i la latou matafaioi taua i le fa'aosoina o mea fou ma le alualu i luma i nei matata fa'atekonolosi.

I se faapuupuuga, o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o mea faʻapitoa e pei o le silicon carbide ceramics, silicon nitride ceramics, ma alumina ceramics o loʻo toe faʻaleleia ai le laufanua o fale gaosi oloa. Mai le fa'aleleia atili o mea faigaluega i le la'uina o koale i le fa'aogaina o le fa'ainisinia sa'o i matā'upu 'ese'ese, o nei meafaitino e fa'amaonia le mana'omia. A'o fa'aauau pea ona una'ia e alamanuia tuaoi o le fa'atinoga ma le lelei, e mautinoa lava o le a tumau pea le ta'imua o mea fa'aonaponei, fa'ateleina le alualu i luma ma fa'atupuina le lumana'i o alamanuia fa'aonaponei.


Taimi meli: Iuni-12-2024
WhatsApp Online Chat!